Hur du bäst förbereder dig inför din plats i Heta Stolen

Masterminding med Katy Caroan

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER
BOKA DIN PLATS - Inspelning blir tillgänglig!

Lär dig mer om

Vilka frågor du behöver reflektera över inför din Masterminding Hot Seat session 

Lär dig mer om

Hur du formulerar din utmaning på ett sätt som gör det möjligt att få rätt coaching och stöd under mötet

Lär dig mer om

Hur du enklast skapar en konkret handlingsplan efter din Masterminding Hot Seat session

Vågar du ta chansen på att ta dig över tröskeln?

Nu erbjuder jag möjligheten för dig att delta på 15-minuters webinar om hur du bäst förbereder dig inför en Masterminding Hot Seat session

När jag själv står inför viktiga beslut i min karriär, tar jag ofta hjälp av en coach i en Masterminding session för att få mod, resurser och fart i min egen utveckling. Det visar sig att mötesformen är mycket effektiv eftersom vi snabbt får hjälp att fokusera på ett problem eller en utmaning som vi brottas med och kanske ständigt skjuter framför oss utan att helt förstå varför. 

I en masterminding session får vi hjälp att förstå vad den verkliga orsaken till problemet bottnar i och hur vi kan ta oss över tröskeln och våga ta beslut. Den som leder sessionen bidrar med kraftfulla frågor, lyfter in olika perspektiv, ger rekommendationer och hjälper till att konkretisera en handlingsplan. Och det behöver inte ta mer än 30 minuter...

Som coach och Masterminding facilitator jobbar jag med modiga människor, människor som önskar ta nästa kliv i karriären eller i egna företagandet och som av olika skäl har stött på hinder.

Vågar du ta chansen? Jag ser fram emot att ge dig möjlighet att reflektera vidare kring hur du kan förbereda dig bäst möjligt inför Heta Stolen. Ta med penna och papper...och glöm inte kaffekoppen!

 

Katy Caroan

 

"Excellent coaching skills allow Katy to perform miracles with a management team as she inspires her clients to game-changing decisions and business repositioning.”  

- Taglinen baserar sig på svar från 13 klienter och samarbetspartners i en analys som genomfördes anonymt under augusti, 2019. 

Analysen genomfördes av Per Frykman.

 

Anmäl dig til webinar idag

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.